Healer?

 

Wil je weten wat Crystal Bridge Energy Healing Art© mij heeft gebracht? Lees dan vooral verder, ik vertel je er graag meer over. 
De eerste transmissies waren voor mij 'life-changing'.  Ze gaven me toegang tot een voor mij nagenoeg nieuwe wereld. Ik wist van het bestaan van een energetische wereld, had ook wel ervaren dat er onverklaarbare dingen konden gebeuren, maar dat gebeurde door toedoen van paragnosten, healers en tot die categorie rekende ik mezelf niet. Behalve af en toe een goed voorgevoel over een bepaalde situatie ging dat bij mij echt niet. En het was al helemaal niet oproepbaar. 

En ja, toen ik na de eerste transmissie mijn ogen weer open deed, had ik nog niet direct door dat ik in een andere wereld was beland. Dat ontdekte ik pas toen ik mijn eerste proefpersoon een healing gaf voor neuropathie in haar benen. Ze kon op dat moment niet meer autorijden, want ze voelde de pedalen niet meer goed in de auto en dat was levensgevaarlijk. Niet meer autorijden was echter het einde van haar leven. Haar vrijheid was haar alles. 
Die eerste healing was een openbaring voor me. Ik voelde van alles! En het verbijsterende was ook dat alles wat ik voelde en kon navertellen, exact klopte….. en last but not least, ze voelde ook meteen verbetering. Al na een paar healings kon ze weer veilig autorijden en dat heeft ze tot haar dood, jaren later gedaan. 

Vele healings voor veel mensen volgden. De resultaten waren overweldigend. En waren soms ook meetbaar als iemand met een fysieke klacht kwam die gemonitord werd door een arts. 
Het begrip, doorzicht wat me keer op keer werd en wordt aangereikt, is veelomvattend, het laat me zien van waaruit de klacht is ontstaan. Dit kan iets in dit leven zijn, maar het kan ook in een vorig leven zijn ontstaan. Met deze informatie komt er ook heling voor de oude wonden. 
Gaandeweg werd me steeds meer duidelijk dat er wordt gewerkt op fysieke klachten en aandoeningen, op emotionele en spirituele problemen, op situaties, eigenlijk op alles wat je als mens maar bezig kan houden en voor problemen kan zorgen. 

Tot op de dag van vandaag kan ik compleet overrompeld worden door de liefdevolle intensiteit, de waarheid en de resultaten van de energetische behandelingen zoals ik ze mag geven. Ik voel me hier diep dankbaar voor.