Reacties

 In de loop van de tijd heb ik veel mooie reacties mogen ontvangen van cliënten. Hieronder tref je daar een selectie van aan. Om privacyredenen is er voor gekozen om alle reacties anoniem te plaatsen, al hebben verschillende mensen toestemming gegeven om hun volledige naam erbij te zetten.             
- "Er is meer diepe rust in mij gekomen en kwaadheid verdwenen."

- "Ben in elk geval mentaal uit een afbraakperiode in een opbouwperiode gekomen."

- "Met de dood van mijn nog jonge moeder, ben ik nooit in het reine gekomen, daar had ik me na 30 jaar bij neergelegd. Het was meestal leefbaar. Wegens een genetische ziekte, waar geen medicatie tegen bestaat, kwam ik bij Marijke terecht. Tot ons beider verrassing verscheen tijdens de healing steeds mijn moeder, die de  behandeling deels overnam. Ik heb toen tijdens de healing zelf en tussendoor vooral, een reeks dromen gehad die op genezing wijzen, waardoor ik op een punt beland ben waar ik 30 jaar niet geweest was: vrede.
En eergisteren hoorde ik tegen alle verwachtingen in en tot wantrouwen van mijn specialist, dat ik, waar ik eerder hoorde dat als ik 'zo door zou gaan', hetzelfde jaar nog aan de dialyse zou moeten, er nu geen achteruitgang waargenomen kan worden, vergeleken met een jaar geleden en twee jaar geleden."

- "Bij je behandeling van mijn benen zette jij iets in mijn schoenen. Je vroeg mij na afloop mijn schoenen aan te doen. Ik moest er toen smakelijk om lachen. Het was of ik meer steun van mijn schoenen ervoer. Je had er een bepaalde energie in gezet en dat was erg merkbaar, prettig. Mijn voeten konden mij beter dragen."
 
 - "Je geluidsopname heeft voor mij wel degelijk meerwaarde, het voegt iets toe van wat jij ziet, ervaart op een diep niveau, zowel psychisch, lichamelijk en spiritueel. Voor mij ook stof tot nadenken en mijn verleden beter begrijpen."
 
 - "Ik ben moeder van zoon die een Borderline persoonlijkheidsstoornis heeft en was een paar dagen bij hem i.v.m. zijn verhuizing. De 1e avond dat ik er was, was hij uitgeput van al het werk. De dag erop was het echt goed mis. Ik bespeurde iets bij hem van: 'ik wil niks meer'. Erg negatief denken en laag zelfbeeld. Niks leek meer aan te komen aan positiviteit. Ik was angstig die avond voor 't verhuizen de volgende dag. Zou hij dit nog aankunnen? Hij voelde zich doodongelukkig. Ik mailde Marijke, die mij al diverse healings gegeven had, met mooie resultaten. Zij is er de volgende dag mee aan de slag gegaan. Er zat veel negativiteit bij hem en dat maakte dat hij zich zo negatief en uitgeput voelde. Het was dus verklaarbaar wat er speelde bij mijn zoon. Dit is weg genomen door middel van een healing en negativiteit weg halen. Dit zou ruimte geven, volgens Marijke. Reken maar..., de volgende dag trof ik hem in zijn nieuwe huis. Zoon vertelde mij vol blijheid en trots: " Ik ben een gelukkig man!". Onvoorstelbaar groot verschil met de avond tevoren. Ik zag een krachtige, positieve jongen, die genoot van de klus die zover geklaard was. Ik heb er bovenop gestaan en heb zien gebeuren wat de ommezwaai was. Het was voor mij een wonder wat ik zag gebeuren. De energie is enorm krachtig. Hartelijk dank Marijke en de bron waar je op aan gesloten bent. Namens mijn zoon ook bedankt. Gisteravond kreeg ik weer een berichtje van: "Ik ben zo blij..." Hier word ik als moeder ook heel blij van! Uit een dankbaar hart geschreven." 

- "Ik ben heel blij met de methodes die je me aangaf om mijn boosheid naar boven te halen, het heeft me 2 keer een flinke uitbarsting opgeleverd en dat kan ik maar beter kwijt zijn dan opgepot houden."

- " Ik weet niet of er een proces opgestart is, maar ik ervaar van de healing een enorme ontspanning en die voelt heerlijk licht!" 

- "De opname vind ik heel bijzonder omdat ik na kan luisteren en jij vaak verwoordt wat ik zelf wel voel, maar waar ik geen woorden aan kan geven."

- "De gesprekken naderhand vond ik erg heilzaam en leerzaam, je weet veel inhoudelijk en kan dit goed plaatsen en teruggeven." 

- "Je zat zo raak in het gevoel waar jij mij vanuit je energie mee aanraakte".

- "Geluidsbandje is aanvullend heel informatief en ondersteunend en vooral ook vertrouwen opbouwend."

- "Na je healing was de situatie direct verbeterd en weer 'leefbaar'. Daarnaast heb je goed inzicht gegeven via je sensing."

- "Ga vooral door, want je bent hier goed in en hebt wat te brengen aan de mensheid!!!!!!"

- Vandaag  een super ervaring gehad met een healing die ik mocht ontvangen. Ik vroeg om een healing omdat ik veel pijn had in rug, uitstralend naar been en heup. Afgelopen week hoorde ik dat er een dubbele hernia zit en er enkel een optie is voor pijnpoli. Gedacht wordt aan een blokkade plaatsen.Tijdens de healing ervoer ik een prik, koude gevoel en veel onrust. Op een bepaald moment was er een diep gevoel van mijn babytijd. Niet te begrijpen maar het gebeurde. Voelde mij klein en kwetsbaar. Het bleek dat de pijn is terug te leiden tot basisonveiligheid.( Heiligbeen chakra). Dit kon ik zo goed plaatsen. Er zijn in mijn leven nu veranderingen i.v.m. hulp die ingetrokken wordt. Dit vertelde Marijke mij later en ik ervoer de baby in mij. Er was hard gewerkt, kreeg ik te horen. Er is op een diep niveau gewerkt aan de wervelkolom. Een paar uur later kon ik melden dat de pijn afgezwakt was voor 75 %. Het is letterlijk weer ruimte krijgen. Dankbaar voor wat ik mocht ontvangen, zal ik vannacht niet wakker liggen van de pijn. Een mooi cadeautje van deze dag. Dank voor de healing en geef het maar door aan de bron. Hartengroet.