Tarief

70 euro all in per sessie van 1 uur

Let op: Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren afgezegd worden. Bij te late of geen afmelding, wordt de sessie in rekening gebracht.

Vergoedingsmogelijkheden (in Nederland)
Door mij gegeven energetische therapie wordt door een aantal zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende geneeswijzen. Om uit te kunnen zoeken of jouw zorgverzekeraar een vergoeding geeft, heb je onderstaande gegevens nodig.  Belangrijk daarbij is dat alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkend door de beroepsorganisatie. 

Vergoedbare CAT-therapeuten 2022

CAT heeft de zorgverzekeraars op de hoogte gesteld dat alle vergoedbare CAT-therapeuten eenvoudig te herkennen zijn aan het blauwe CAT-vergoedbaar logo. Deze therapeuten zijn door CAT erkend en aangemeld bij Vektis. De toelatingseis voor therapeuten is minimaal voldoen aan het Profiel Vergoedbare CAT-therapeut en de behandelingen van deze groep therapeuten komen voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekeraars.

RBCZ helpt bij het vinden van complementaire zorg die bij jou past

Zorg bieden die voor iedereen toegankelijk is, daar gaat het ons om. RBCZ is daarom hét startpunt als je op zoek bent naar erkende complementaire zorg bij jou in de buurt. Met ons platform staan we voor kwalitatieve en vakbekwame zorg met een holistische benadering, waarbij je vrij bent om te kiezen wat jij nodig hebt.

Multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve / complementaire Kwaliteits-therapeuten

Alle Kwaliteitstherapeuten hebben een drie- tot vierjarige complementaire beroepsopleiding gevolgd op hbo-niveau, voldoen aan de Wkkgz en hebben een professionele praktijk. Alle Kwaliteitstherapeuten staan geregistreerd in het hbo-register van het RBCZ. 

Op de website is ook te vinden welke verzekeraar energetische therapie vergoed.

 Ik val als Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl